@iPower :: Nieuws : België


 Contacteer ons
 Jobs
 Portfolio
 Nieuwsbrief
 Route beschrijving
 Sitemap
Home


 Hosting
 
Gedeelde hosting
 
Dedicated
 
Resellers
 
Support
 
Tips & Trucs
 Domeinen
 
Registreer een nieuw domein
 
Transfereer een bestaand domein
 
Prijzen
 
Beheer uw domeinen
 
Support
 
Tips & Trucs
 Support
 
FAQ
 
Handleiding
 
Systeemstatus
 Klanten
 
Bestellingen
 
Campagnes
 
Contactgegevens aanpassen
 
Domeinen
 
Facturatie
 
Statistieken websites
 Over ons
 
Contacteer ons
 
Jobs
 
 
Portfolio
 
Nieuwsbrief
 
Route beschrijving
 
Sitemap
 Andere Diensten
 
Web design
 
Zoekmachine Optimalisatie
 
e-Mailings
Home
 
Nieuws


1/08/2017 − carinatapas.nl 

Verbazingwekkend. Met enige twijfel en weerstand klikten wij op de e-mail '' boost campaign''. Ineens zagen wij onze SEO cijfers omhoog gaan en kwamen wij stap voor stap hoger in Google. Dit blijkt dat het echt werkt!


24/07/2017 − yourticketprovider.nl 

Verbazingwekkend. Met enige twijfel en weerstand klikten wij op de e-mail '' boost campaign''. Ineens zagen wij onze SEO cijfers omhoog gaan en kwamen wij stap voor stap hoger in Google. Dit blijkt dat het echt werkt!


21/07/2017 − twentscheweide.nl 

Key Boost van I-Power verricht het echte werk! onze website is in een paar dagen opgeschoven van pagina 3 .......... naar pagina 1.
Jawel u leest het goed,de Keyboost formule die gehanteerd wordt is van buitenaf toepasbaar dus dit bedrijf behoeft in de eerste instantie niet in de beheerdersomgeving van de website.
Ons advies is probeer Keyboost gewoon vrijblijvend,je zult zien dat het Extra verkeer en dus bezoekers gaat opleveren.
Je zult tevreden zijn na de gratis trial,en overtuigd zijn geraakt van dit product!
Niet te vergeten is het contact met de medewerkers van Keyboost zeer goed te noemen,bij eventuele vragen krijg je snel een duidelijke vakkundige begeleiding en uitleg,naast de gratis boost kun je na inschrijving gebruik maken van diverse gratis producten zoals SEO rapporten,teksten optimalizeren en nog veel meer!
Wat ons betreft is Keyboost een échte aanrader voor een ieder die gezien wil worden op het internet.


21/07/2017 − revealed.be 

Zeer tevreden met de bekomen resultaten voor onze website, en dit op vrij korte termijn. Een aanrader!


20/07/2017 − waterontharder.info 

Fantastisch! Na de keyboost schoten we omhoog naar positie 2. Een formidabel resultaat. Gelijk waren de extra bezoeken aan de website meetbaar, en dat hebben we geweten! Geweldig gedaan - met snel resultaat.


30/06/2017 − monikatattoo.nl 

Gaat goed!!


24/06/2017 − thequeens.info 

Normaal gesproken verwijder ik mails direct die ik ongevraagd krijg over mijn website en verbeteringen. Omdat het een gratis trial was, dacht ik.. nou even kijken.. moet wel erg erin geloven, anders doe je dit niet. Bestaat al 15 jaar. We hadden kort geleden een nieuwe website opgeleverd gekregen per toeval en de SEO was voor ons nog abacadabra. Binnen een hele korte periode sta ik weer op de eerste pagina met high tea Amersfoort. Ik ben overtuigd dat het werkt.


12/06/2017 − colorlux.nl 

Altijd eerst maar even afwachten met beloftes, maar deze zijn geheel waar gemaakt! van ca. 30e naar 6e plaats in google. Echt super.1/06/2017 − water−dicht.be 

Ik heb gebruik gemaakt van de gratis trial Keyboost. De resultaten waren uitstekend. Binnen enkele weken stond ik op de 1e pagina met een belangrijke zoekwoord van mijn website.29/05/2017 − www.slotvan.nl 

Ik vind Keyboost goed werken, en raad het iedereen aan. Bij ons op de web site konden we meteen beter gevonden worden op Google. Op Facebook te vinden al per slot van rekening29/05/2017 − www.babyslofje−online.nl 

Ook ik werd benaderd door Gregory van IPower voor mijn webshop babyslofje-online. Ik ben er redelijk sceptisch aan begonnen maar onze ranking schoot toch echt om hoog. Ik word hier erg nieuwsgierig van.24/05/2017 − magneetvissenwebshop.nl 

Ik werd benaderd door iPower voor een gratis trial voor mijn webshop. Mijn webshop steeg op het keyword sterke magneten in 2 weken naar plaats 9.
Ook is er een goede communicatie via e-mail. - Toch wel een aanrader. Benieuwd wat iPower nog voor mij kan beteken.23/05/2017 − kadoshopdeduizendpoot.nl 

Binnen no-time steeg mijn website kadoshopdeduizendpoot in Google. Verrast hoe snel dit ging. Keyboost maakt waar wat het beloofd. Een zeer snelle stijging in Google.Dank voor het gratis uitproberen


11/05/2017 − safetytrainingcenter.nl 
Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop Keyboost mijn website beter vindbaar heeft gemaakt voor zoekmachines en voor een beduidend betere positie heeft gezorgd.dank hiervoor! Een absolute aanrader!


9/05/2017 − Eifel.nu 
Ook op onze website eifel.nu voor vakantiehuizen in de Eifel de gratis trial laten uitvoeren.
Inderdaad is het effect behoorlijk. Van 91e naar 30e gestegen met slechts enkele keywords


8/05/2017 − alightcareers.nl 
Kreeg mijn website voor het Key Word outplacement Amsterdam binnen enkele weken op een in Google.


4/05/2017 − tankpas−aanvragen.nl 
Ik heb de gratis trial Keyboots ook aangevraagd voor Tankpas-aanvragen. Onze website staat nu met het keyword 'brandstofpas' op de eerste pagina van Google. Hoe ze doen? Ik weet het niet, maar niettemin knap.
Ze mogen een offerte aanbieden voor vervolg!


7/04/2017 − detassensite.nl 
Ik kreeg de gelegenheid om mee te doen aan een gratis Keyboost test.
Ik stond op de derde pagina en hups op de eerste pagina Geweldig.
Maar ja hoe behoud ik die plek maar even verder kijken wat ze voor mij kunnen betekenen.


6/04/2017 − vantoorinteriors.nl 
Het werkt. Mijn ervaringen zijn allemaal positief!


5/04/2017 − porschegadgetsencollectables.nl 
Dankzij de Keyboost van iPower is de ranking via Google in tijd van een paar dagen gestegen zodat we nu vermeld worden op de eerste pagina. met alleen het doorgeven van de keywoorden wordt de ranking door iPower omhoog gestuwd. Simpel en snel. Top!
Groet Marcel van Porsche Gadgets en Collectables


2/04/2017 − feestkledingkopen.com 
Van een plek op de 2e pagina bij Google naar de 1e pagina in 1 week tijd. Ben benieuwd wat iPower over een langere periode kan bereiken.


18/03/2017 − bike−experience.nl 
Ik ben net een nieuwe website laten bouwen voor de "Scooter Experience". Het succes wordt tegenwoordig mede bepaald door de ranking in Google. SEO zelf doorvoeren is een vak apart, dat bewijst Gregory Lienard door een de key-boost test door te voeren voor mijn website. Hij heeft bewezen dat hij echt invloed heeft op de ranking van de website. Knap staaltje werk!


6/03/2017 − goorzicht.nl 

Met dank aan iPower staat mijn website nu een stuk hoger in de Google ranking. Simpel en snel. En dat in de gratis(!) proefperiode. benieuwd geworden wat iPower nog meer voor mij kan betekenen.

groeten Steffen te Dorrsthorst Camping Goorzicht


4/03/2017 − mknv.nl 

iPower doet wat het beloofd. Binnen enkele weken posities hoger in Google. Zelfs op pagina 1!


27/02/2017 − cooljuice.nl 

Vorige week werd ik benaderd door ipower of ik wilde gebruik maken van de gratis trail keyboost. Met achterdocht besloot ik ze toch het voordeel van de twijfel te geven en heb ingeschreven voor gratis trail, niet geschoten is altijd mis dacht ik.
Na een week hebben ze het voorelkaar gekregen om de pagina van pagina 60 van Google ons naar pagina 1 te boosten. Echt top!! Ik ben benieuwd wat ze nog meer voor me kunnen betekenen.


22/02/2017 − schoutenexceptioneel.com 

Trialperiode gehad bij Keyboost en voor het meest gezochte keyword in onze branche binnen een paar werkdagen gestegen van pagina 3 in google, naar de 3e plek op pagina 1! Kan niet anders zeggen dan dat het werkte. Fijn om het zo vrijblijvend te mogen testen.


22/02/2017 − pvfservice.be 

Wij zijn zeer tevreden over de diensten van ipower, zowel hun service, klantvriendelijk en vooral zeer positief resultaat in verband met de rangorde van onze gevraagde Keyword gelinkt aan onze website.
Een echte aanrader voor iedere ondernemer die zich wil profileren op het internet en hun zaak willen promoten!!!


13/02/2017 − Met je webshop de Belgische grens over. 

Online Retailer Magazine interviewde Gregory Liénard tijdens de Webwinkel Vakdagen 2017 in Utrecht.

Na een korte voorstelling van de services SEO Page Optimizer en Keyboost is het centrale thema: hoe kun je met een webshop de grens over? Waarom doen .nl-domeinen het beter in google.be dan omgekeerd? En natuurlijk enkele tips om in beide landen goed te scoren.

 

 

Klik hier om online een gratis analyse van uw website/webshop aan te vragen.

 

 

--> Naar het nieuwsoverzicht

 


12/02/2017 − rijschoolnicoles.nl 

Ik heb pas begonnen, maar blijkt goed te zijn.


2/02/2017 − webmedia−ede.nl 

Ik heb gratis trail gedaan en een aantal pagina's gestegen! Nu offerte aangevraagd.. top dienst. Groet, Webmedia - Ede


1/02/2017 − Trekking biermand Webwinkel Vakdagen 2017 

Naar aanleiding van onze actie tijdens de Webwinkel Vakdagen in Utrecht: hier is het filmpje van de onschuldige kinderhand die de winnaar van de geschenkmand met Belgische bieren trekt. We nemen binnenkort persoonlijk contact op met de gelukkige.


31/01/2017 − degordijnenshop.nl 

Wij waren zeer benieuwd wat keyboost kon betekenen voor ons.
We zijn dan ook positief verrast.
We zijn gestegen op de gevraagde zoekwoorden velours .
Wij gaan zeker in discussie of ze ook voor nadere woorden resultaten kunnen behalen.


30/01/2017 − reptilefoods.be 

Ipower werkt maar is niet betaalbaar voor de kleine zelfstandige ...


27/01/2017 − hoopityourself.nl 

Met dank aan iPower staat mijn website nu een stuk hoger in de Google ranking. Geen idee hoe het precies werkt, maar het werkt! Simpel en snel. En dat in de gratis(!) proefperiode. Heel benieuwd wat iPower nog meer voor mij kan betekenen. De eerste kennismaking is in elk geval zeer positief.


27/01/2017 − hoopityourself.nl 

Met dank aan iPower staat mijn website nu een stuk hoger in de Google ranking. Geen idee hoe het precies werkt, maar het werkt! Simpel en snel. En dat in de gratis(!) proefperiode. Heel benieuwd wat iPower nog meer voor mij kan betekenen. De eerste kennismaking is in elk geval zeer positief.


19/01/2017 − inbalans−ermelo.nl 

Door de gratis trial van Keyboost ben ik gestegen naar de 7e plaats op google met het woord voetreflexmassage! Leuk hoor! Nu ben ik benieuwd of ik ook meer klanten krijg door deze boost!


13/01/2017 − aroo−houtbehandeling.be 

Altijd vrij sceptisch gestaan tegenover dergelijke "helpers".
Maar ik moet het toegeven, "iPower" werkt.
Na 1 week staat onze website aroo-houtbehandeling op de eerste pagina bij Google.


1/01/2017 − mijn−website−maken.be 

Onze website van JVL Websolutions is gestegen in Google van plaats 24 naar 11. Nog even en we staan op de eerste pagina van Google!


22/12/2016 − kleinbeddengoed.nl 

Wij hebben een webshop in kinderbeddengoed. Na een tip van onze webshop bouwer hebben we vrijblijvend een Keyboost laten doen op het woord kinderbeddengoed. Op google zijn we in een paar weken flink gestegen op dit zoekwoord.


17/12/2016 − keeperstalent.nl 

Binnen een paar weken steeg de webshop: keeperstalent .nl tientallen plekken op google!


12/12/2016 − joppestrappen.nl 
Ik heb veel klanten via mond- op mond- reclame (bouwsector) maar toch merk ik ook dat steeds meer oldskool bouwvakkers en aannemers internet in duiken om aan hun producten te komen, inclusief bijbehorende informatie over de producten. Ik stond niet zo hoog gerankt op het woord 'spiltrap' maar dankzij de Keyboost kwam ik al snel beter in de picture via Google. Ik zag met de dag verschil in het aantal bezoekers van mijn webwinkel en m'n ranking bleef maar stijgen. Echt top hoe dit werkt en nog fijner dat je het een maand mag proberen, resultaat mag zien en dan mag beslissen wat je er mee doet. Super!
Met vriendelijke groet,
Marianne van Draanen van Joppe's Trappen uit Kortenhoef.


11/12/2016 − riolering−herstellen.wixsite.com 
a+++++ super ik ben zeer tevreden


8/12/2016 − cadeaupakjein.nl 
Ik werd benaderd door IPower voor een gratis trial. In 1e instantie dacht ik wat is dit nu weer, wordt ik voor de gek gehouden. Maar goed ik probeerde toch de gratis trial. Echt wat daarna gebeurde, ik stond er van te kijken. Binnen no time ging de website in plek omhoog. Mensen konden me vinden en dat was te merken. Al met al ben ik dus zeer tevreden en ga eens kijken wat IPower in de toekomst voor mijn website kan betekenen.


8/12/2016 − aziamtrek.com 
Met Aziam Trek organiseer ik wandelreizen in Marokko. Mijn activiteiten voor Aziam Trek zijn puur vrijwillig, mijn eigen 'goede doel', nl. werkgelegenheid. Ik heb geen advertentiebudget en de vindbaarheid op internet is dus erg belangrijk. Door een boost van iPower staan we nu met onze website op de eerste plaats bij Google met de zoekwoorden 'wandelen Marokko'. Fantastisch!
Bedankt dat iPower dat jullie aan mijn project hebben willen meewerken.
Corrie de Hoog


6/12/2016 − rollatorshopping.nl 
Tot nu toe werkt het goed ben benieuwd hoe lang het staand houd.Met vrgr Christiaan Otten


25/11/2016 − shuuske.nl 
we willen toch allemaal op positie nummer 1 in google terecht komen! Toch? Ipower is ons daarbij prima van dienst geweest. Na de gratis Keywoord boost stegen we op het gevraagde keywoord van positie 3 naar de 2de positie. Knap werk van Ipower. We gaan nu bekijken op welke manier we het beste een samenwerking op touw kunnen zetten.


23/11/2016 − berkeley−international.be 
Service minded, professioneel, aanrader!


22/11/2016 − byyessey.nl 
Echt geweldige resultaten binnen 1 maand op de eerste pagina bij GOOGLE! Wij zijn super tevreden!!!


10/11/2016 − Interview met Gregory Liénard in Gazet van Antwerpen over webshop promotie 

Vandaag bij Gazet van Antwerpen: extra bijlage over internet en e-commerce, met daarin een interview met Gregory Liénard van @iPower over de promotie van uw webshop en het belang daarvan. Met een heus aanbod: een gratis analyse van uw webshop/website.

Klik hier om online een gratis analyse van uw website/webshop aan te vragen.

Artikel in Gazet van Antwerpen - november 2016

 

--> Naar het nieuwsoverzicht

 


7/11/2016 − printwinkel.nl 

Dti jaar zijn wij als nieuwe eigenaar aan de slag gegaan me Printwinkel NL. Het doel was om niet alleen aan de kostenkant maar ook vooral aan efficiency en de verkoopkant te werken. Keyboost heeft daar zeer goed bij geholpen. Onze voorkeur was om onze goedkope labels te promoten omdat het echt een kracht van ons is. Nu het akkoord steeg ons blog elke dag hoger. Uiteindelijk stonden we op plaats 2 van de google resultaten en daar bleven we ook staan. Er was duidelijk te zien dat specifiek ons label produkt meer ging verkopen.

Ik kan het een ieder aanraden en bij twijfel, probeer de gratis trail.
Het is makkelijk en snel en zonder kosten vooraf.
De eventuele nieuwe opdrachten worden duidelijk gespecificeerd en zijn geheel vrijblijvend !


6/11/2016 − rijschoolsanna.nl 

Als rijschool houder is erg belangrijk dat je gezien wordt en dat je goed scoort bij Google. Onze website was op 18 plaats en door "Keyboost" is gestegen op 11-e. plaats. Ben erg tevreden mee.Het werkt.Een goede werk van I-Power.


24/10/2016 − vvc−adventure.nl 

We krijgen dagelijks mooie (SEO) verhalen te horen. De beloftes zijn goed dus toen iPower met zijn voorstel kwam het zoekwoord kookworkshop van de 22e plek naar de Top 10 plek te krijgen dachten we daar heb je weer zo'n SEO bureau. Maar we mochten een gratis proef doen. Binnen een week stonden we op plek 10. Ik ben benieuwd wat ze kunnen met het moeilijke zoekwoord: Bedrijfsuitje. VVC-Adventure


21/10/2016 − computerpleister.nl 

Zeer tevreden over iPower zij hebben mij geholpen met Keyboost op Google. Binnen een mum van tijd heb ik een verdubbeling van mijn omzet kunnen maken! Zeker een aanrader!


5/10/2016 − mamameteenblog.nl 

Nog nooit eerder zoiets geprobeerd, maar wat een resultaat! Met zo weinig inspanning een duidelijk verschil! Een echte aanrader!


28/09/2016 − oranjetaxi.nl 

Ik ben zeker tevereden van boosten het werk zeker goed. Hartelijk Dank Ipower.


27/09/2016 − edwingoed.nl 

Binnen no-time steeg mijn website in Google. Verrast hoe snel dit ging. IPower maakt waar wat het beloofd. Een zeer snelle stijging in Google.


15/09/2016 − sport−people.nl 

Met veel plezier gebruik gemaakt van de test, Sport&People is snel gestegen met als resultaat een 2e plek op google. Ik overweg op dit moment om te abonneren. Tevens een prettige klantenservice.


15/09/2016 − Wijziging van het Google−algoritme 

Ingrijpende update van het Google-algoritme: september 2016

Update Google-algoritme - september 2016Begin september 2016 heeft Google een grote wijziging doorgevoerd aan het algoritme dat de posities van de zoekresultaten bepaalt, de grootste sinds jaren. Na iedere wijziging van het Google-algoritme treden die schommelingen op in de rankings, de zogenaamde ‘Google flux’. Normaal gezien duurt dit verschijnsel niet zo lang, hoogstens een paar weken. Bij deze update duurt het blijkbaar heel wat langer voor de meeste websites weer een stabiele positie bereiken.

Content wordt – opnieuw – belangrijker

Alle updates van het Google-algoritme hebben tot doel landingspagina’s met de – volgens Google – beste content betere posities te bezorgen. We zien ook dat de meeste pagina’s die gedaald zijn best wel wat optimalisatie kunnen gebruiken. Bovendien lijkt het wel of Google door die update ‘minder slim’ geworden is: als het keyword niet letterlijk voorkomt in de content van de landingspagina heeft dat tegenwoordig meteen een negatief effect op de posities. Het lijkt erop dat Google minder rekening houdt met aan het keyword verwante woorden en met synoniemen.

Gebruik alle woorden van het keyword

De keywords die de grootste klappen gekregen hebben, zijn keywords die uit verschillende woorden bestaan, bv. “hoe kom ik hoger in Google” en waarvan niet alle woorden in de content van de pagina voorkomen. Wanneer bv. het woordje “ik” niet op de pagina voorkomt (maar wel de formulering “hoe kom je hoger in Google”), zal Google de pagina minder hoog waarderen als ervoor. Vroeger werd dit gecompenseerd door het ontbrekende woord te gebruiken in linktekst naar die pagina, maar dit heeft niet meer hetzelfde effect als voor de algoritmewijziging.

Zorg voor goed geoptimaliseerde pagina’s

Maak – gratis – gebruik van onze tool SEO Page Optimizer om te checken hoe goed uw pagina geoptimaliseerd is en om die, indien nodig, zelf beter te optimaliseren. Om u te helpen welke pagina’s het best aangepakt worden, geven we in de wekelijkse rapportage van uw Keyboost-account per keyword een ‘optimalisatiescore’ mee, een cijfer tussen 1 en 10 dat laat zien hoe goed - of minder goed - uw pagina geoptimaliseerd is. Dat en het gebruik van SEO Page Optimizer moeten u de mogelijkheid bieden om zelf de content van uw website te optimaliseren en nog hogere posities in Google te veroveren.

Klik hier voor meer informatie, o.a. over de optimalisatiescore en over hoe u SEO Page Optimizer bereikt.

Conclusie

De maandelijkse Keyboost-inspanning zorgt er eerst voor dat uw website stijgt tot de maximaal haalbare positie en zorgt er daarna voor dat die hogere positie behouden blijft met de huidige websitecontent en met de huidige Keyboost-ondersteuning (geen rekening houdend met externe omstandigheden: nieuwe concurrenten op de markt, SEO-inspanningen van uw concurrenten, ingrijpende wijzigingen aan het Google-algoritme, enz.). De inhoud van de pagina blijft zeer belangrijk. Zorg ervoor dat u alle woorden van het keyword gebruikt in uw geoptimaliseerde pagina’s. Gebruik SEO Page Optimizer voor een betere contentoptimalisatie.

 

--> Naar het nieuwsoverzicht

 


14/09/2016 − filmfirma.be 

Meer dan verbazingwekkend dat we binnen 1 week bovenaan staan in Google terwijl wij dat zelf, ondanks veel aandacht en tijd, niet voor elkaar kregen.


12/09/2016 − Vanaf nu één gratis Keyboost−test, niet per bedrijf maar per website 

We gooien het voor Keyboost over een andere boeg.

Vroeger beperkten we de gratis Keyboost-test tot één per bedrijf en vroegen we het btw-nummer om dat te checken. Soms zorgde dat voor stroefheid. Zo zijn vooral Nederlandse bedrijven wel eens zuinig op hun btw-nummer en willen ze dat liever niet meedelen, ook al staat daar een gratis Keyboost-test tegenover. En we merken dat heel wat Franse bedrijven niet eens een btw-nummer hebben. Blijkbaar is dat daar alleen nodig voor grensoverschrijdende economische activiteit.

Vandaar dat we nu niet langer meer vragen naar het btw-nummer. En omdat die gratis Keyboost-test de beste manier is om te laten zien dat Keyboost echt werkt, laten we nu ook een gratis test toe voor iedere website. Handig voor bedrijven die verschillende websites onderhouden.

Hebt u nog geen gratis Keyboost-test gehad voor uw website? Klik hier om het online aanvraagformulier in te vullen.

Hebt u wel al een gratis Keyboost-test gehad? Mail ons uw website(s) en eventueel een lijst met voor u belangrijke keywords en we bezorgen u graag een analyse en een vrijblijvende offerte op maat.


7/09/2016 − qst−safe−skies.com 

Meer dan verbazingwekkend dat we binnen 1 week bovenaan staan in Google terwijl wij dat zelf, ondanks veel aandacht en tijd, niet voor elkaar kregen.


5/09/2016 − immovandewalle.be 

Keyboost via iPower werkt echt !


2/09/2016 − wacsonline.be 

Als marketingman van WACSonline is het mijn taak om onze software voor garage- en vlootbeheer sexy te maken. Een enorme uitdaging maar stap voor stap lukt het op de sociale media (Facebook, Twitter en YouTube) om zieltjes te winnen. Enkel op Google vond ik maar niet de juiste tactiek om ons te laten stijgen en toen kwam iPower met het voorstel voor een gratis trial van ‘Keyboost’. In geen week tijd sprongen we met de trefwoorden 'garage' en 'software' van de 20ste naar de zevende plaats, of van pagina twee naar de middenmoot van pagina 1. Knap werk van iPower. En dit zonder ook maar iets aan de website te moeten aanpassen! Mvg Jan de Jong, Sales en Marketing WACSonline.


30/08/2016 − metgerda.nl 

Binnen 3 weken opgeklommen van plek 24 naar de 6e plaats. Grandioos en een echte aanrader. Ik ga meerdere plaatsen promoten want mijn werkgebied is tussen Zeewolde en Zwolle. Ik laat jullie weten hoe het verloop is.


26/08/2016 − glashelderglazenwasser.nl 

De laatste dagen is het erg goed te merken dat onze website is geboost. We krijgen veel meer aanvraag dan normaal in deze tijd van het jaar en het bezoekers aantal is behoorlijk gestegen. Wil je snel resultaat dan is dit echt een aanrader 

PrintVoeg toe aan uw favorietenVerstuur deze pagina naar een vriend(in)
"Dit is schitterend !!!

Ik ben zeer opgetogen met de zeer snelle antwoorden en persoonlijke bijstand !! "

Koen De Smet

 

  
    
   
  
Privacy | Algemene voorwaarden | Gedragscodes | Sitemap
English | Nederlands | Français
©2003 @iPower N.V. Alle rechten voorbehouden
Alle prijzen vermeld in Euro (incl. 21% BTW)


Zoekmachine optimalisatie door Keyboost
Website ontwikkeling door Technologic
@iPower N.V.
Bisschoppenhoflaan 380
2100 Deurne, Belgium
Tel: +32(0)3-641.66.82
Fax: +32(0)3-641.66.89
E-mail: info@ipower.be
BTW/TVA: BE 862.692.858