@iPower :: Nieuws : België


 Contacteer ons
 Jobs
 Portfolio
 Nieuwsbrief
 Route beschrijving
 Sitemap
Home


 Hosting
 
Gedeelde hosting
 
Dedicated
 
Resellers
 
Support
 
Tips & Trucs
 Domeinen
 
Registreer een nieuw domein
 
Transfereer een bestaand domein
 
Prijzen
 
Beheer uw domeinen
 
Support
 
Tips & Trucs
 Support
 
FAQ
 
Handleiding
 
Systeemstatus
 Klanten
 
Bestellingen
 
Campagnes
 
Contactgegevens aanpassen
 
Domeinen
 
Facturatie
 
Statistieken websites
 Over ons
 
Contacteer ons
 
Jobs
 
 
Portfolio
 
Nieuwsbrief
 
Route beschrijving
 
Sitemap
 Andere Diensten
 
Web design
 
Zoekmachine Optimalisatie
 
e-Mailings
Home
 
Nieuws


20/10/2017 − hotelheerenhuys.com 

Keyboost werkt uitstekend. Al zeer snel na de start stonden we op positie 5 in Google.


5/10/2017 − nederendbouwadvies.nl 

Zojuist de trail van Keyboost afgesloten en de resultaten waren uitstekend mijn site Nederend Bouwkundig Advies was constant bovenaan de lijst te vinden!


22/09/2017 − adutensfotografie.nl 

Net een Trial gedaan met KeyBoost en het werkt, wij gingen van pag. 2 naar pag 1 en dat is natuurlijk de enige pagina die er toe doet, nu eens kijken of we dat kunnen volhouden...


7/09/2017 − apple4you.nl 

Ipower bewijst zijn nut door in enkele weken op basis van een keyword de ranking fors te laten stijgen. In hoeverre dit meer bezoekers oplevert en dus de verkopen doet stijgen, is op basis van 1 keyword moeilijk in te schatten. Je zou gedurende enige tijd de mogelijkheid moeten hebben op basis van meerdere essentiele zoekwoorden voor je site te bezien of de resultaten inderdaad in meer verkoop resulteert.


6/09/2017 − gicasa.nl 

Wij hebben onlangs een boost gehad van IPower. Het heeft gewerkt, geweldige resultaten mee geboekt. We waren direct vindbaar en benaderbaar voor klanten, in het zicht en dat is het belangerijkste want het betaald zich meteen uit. Bedankt Ipower


4/09/2017 − ilsedevis.be 

Ik was in het begin erg sceptisch. Maar effectief, op een dikke week tijd stond ik op de 1e pagina in google! Good work guys!


1/08/2017 − carinatapas.nl 

Verbazingwekkend. Met enige twijfel en weerstand klikten wij op de e-mail '' boost campaign''. Ineens zagen wij onze SEO cijfers omhoog gaan en kwamen wij stap voor stap hoger in Google. Dit blijkt dat het echt werkt!


24/07/2017 − yourticketprovider.nl 

Verbazingwekkend. Met enige twijfel en weerstand klikten wij op de e-mail '' boost campaign''. Ineens zagen wij onze SEO cijfers omhoog gaan en kwamen wij stap voor stap hoger in Google. Dit blijkt dat het echt werkt!


21/07/2017 − revealed.be 

Zeer tevreden met de bekomen resultaten voor onze website, en dit op vrij korte termijn. Een aanrader!


21/07/2017 − twentscheweide.nl 

Key Boost van I-Power verricht het echte werk! onze website is in een paar dagen opgeschoven van pagina 3 .......... naar pagina 1.
Jawel u leest het goed,de Keyboost formule die gehanteerd wordt is van buitenaf toepasbaar dus dit bedrijf behoeft in de eerste instantie niet in de beheerdersomgeving van de website.
Ons advies is probeer Keyboost gewoon vrijblijvend,je zult zien dat het Extra verkeer en dus bezoekers gaat opleveren.
Je zult tevreden zijn na de gratis trial,en overtuigd zijn geraakt van dit product!
Niet te vergeten is het contact met de medewerkers van Keyboost zeer goed te noemen,bij eventuele vragen krijg je snel een duidelijke vakkundige begeleiding en uitleg,naast de gratis boost kun je na inschrijving gebruik maken van diverse gratis producten zoals SEO rapporten,teksten optimalizeren en nog veel meer!
Wat ons betreft is Keyboost een échte aanrader voor een ieder die gezien wil worden op het internet.


20/07/2017 − waterontharder.info 

Fantastisch! Na de keyboost schoten we omhoog naar positie 2. Een formidabel resultaat. Gelijk waren de extra bezoeken aan de website meetbaar, en dat hebben we geweten! Geweldig gedaan - met snel resultaat.


30/06/2017 − monikatattoo.nl 

Gaat goed!!


24/06/2017 − thequeens.info 

Normaal gesproken verwijder ik mails direct die ik ongevraagd krijg over mijn website en verbeteringen. Omdat het een gratis trial was, dacht ik.. nou even kijken.. moet wel erg erin geloven, anders doe je dit niet. Bestaat al 15 jaar. We hadden kort geleden een nieuwe website opgeleverd gekregen per toeval en de SEO was voor ons nog abacadabra. Binnen een hele korte periode sta ik weer op de eerste pagina met high tea Amersfoort. Ik ben overtuigd dat het werkt.


12/06/2017 − colorlux.nl 

Altijd eerst maar even afwachten met beloftes, maar deze zijn geheel waar gemaakt! van ca. 30e naar 6e plaats in google. Echt super.1/06/2017 − water−dicht.be 

Ik heb gebruik gemaakt van de gratis trial Keyboost. De resultaten waren uitstekend. Binnen enkele weken stond ik op de 1e pagina met een belangrijke zoekwoord van mijn website.29/05/2017 − www.slotvan.nl 

Ik vind Keyboost goed werken, en raad het iedereen aan. Bij ons op de web site konden we meteen beter gevonden worden op Google. Op Facebook te vinden al per slot van rekening29/05/2017 − www.babyslofje−online.nl 

Ook ik werd benaderd door Gregory van IPower voor mijn webshop babyslofje-online. Ik ben er redelijk sceptisch aan begonnen maar onze ranking schoot toch echt om hoog. Ik word hier erg nieuwsgierig van.24/05/2017 − magneetvissenwebshop.nl 

Ik werd benaderd door iPower voor een gratis trial voor mijn webshop. Mijn webshop steeg op het keyword sterke magneten in 2 weken naar plaats 9.
Ook is er een goede communicatie via e-mail. - Toch wel een aanrader. Benieuwd wat iPower nog voor mij kan beteken.23/05/2017 − kadoshopdeduizendpoot.nl 

Binnen no-time steeg mijn website kadoshopdeduizendpoot in Google. Verrast hoe snel dit ging. Keyboost maakt waar wat het beloofd. Een zeer snelle stijging in Google.Dank voor het gratis uitproberen


11/05/2017 − safetytrainingcenter.nl 
Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop Keyboost mijn website beter vindbaar heeft gemaakt voor zoekmachines en voor een beduidend betere positie heeft gezorgd.dank hiervoor! Een absolute aanrader!


9/05/2017 − Eifel.nu 
Ook op onze website eifel.nu voor vakantiehuizen in de Eifel de gratis trial laten uitvoeren.
Inderdaad is het effect behoorlijk. Van 91e naar 30e gestegen met slechts enkele keywords


8/05/2017 − alightcareers.nl 
Kreeg mijn website voor het Key Word outplacement Amsterdam binnen enkele weken op een in Google.


4/05/2017 − tankpas−aanvragen.nl 
Ik heb de gratis trial Keyboots ook aangevraagd voor Tankpas-aanvragen. Onze website staat nu met het keyword 'brandstofpas' op de eerste pagina van Google. Hoe ze doen? Ik weet het niet, maar niettemin knap.
Ze mogen een offerte aanbieden voor vervolg!


7/04/2017 − detassensite.nl 
Ik kreeg de gelegenheid om mee te doen aan een gratis Keyboost test.
Ik stond op de derde pagina en hups op de eerste pagina Geweldig.
Maar ja hoe behoud ik die plek maar even verder kijken wat ze voor mij kunnen betekenen.


6/04/2017 − vantoorinteriors.nl 
Het werkt. Mijn ervaringen zijn allemaal positief!


5/04/2017 − porschegadgetsencollectables.nl 
Dankzij de Keyboost van iPower is de ranking via Google in tijd van een paar dagen gestegen zodat we nu vermeld worden op de eerste pagina. met alleen het doorgeven van de keywoorden wordt de ranking door iPower omhoog gestuwd. Simpel en snel. Top!
Groet Marcel van Porsche Gadgets en Collectables


2/04/2017 − feestkledingkopen.com 
Van een plek op de 2e pagina bij Google naar de 1e pagina in 1 week tijd. Ben benieuwd wat iPower over een langere periode kan bereiken.


18/03/2017 − bike−experience.nl 
Ik ben net een nieuwe website laten bouwen voor de "Scooter Experience". Het succes wordt tegenwoordig mede bepaald door de ranking in Google. SEO zelf doorvoeren is een vak apart, dat bewijst Gregory Lienard door een de key-boost test door te voeren voor mijn website. Hij heeft bewezen dat hij echt invloed heeft op de ranking van de website. Knap staaltje werk!


6/03/2017 − goorzicht.nl 

Met dank aan iPower staat mijn website nu een stuk hoger in de Google ranking. Simpel en snel. En dat in de gratis(!) proefperiode. benieuwd geworden wat iPower nog meer voor mij kan betekenen.

groeten Steffen te Dorrsthorst Camping Goorzicht


4/03/2017 − mknv.nl 

iPower doet wat het beloofd. Binnen enkele weken posities hoger in Google. Zelfs op pagina 1!


27/02/2017 − cooljuice.nl 

Vorige week werd ik benaderd door ipower of ik wilde gebruik maken van de gratis trail keyboost. Met achterdocht besloot ik ze toch het voordeel van de twijfel te geven en heb ingeschreven voor gratis trail, niet geschoten is altijd mis dacht ik.
Na een week hebben ze het voorelkaar gekregen om de pagina van pagina 60 van Google ons naar pagina 1 te boosten. Echt top!! Ik ben benieuwd wat ze nog meer voor me kunnen betekenen.


22/02/2017 − schoutenexceptioneel.com 

Trialperiode gehad bij Keyboost en voor het meest gezochte keyword in onze branche binnen een paar werkdagen gestegen van pagina 3 in google, naar de 3e plek op pagina 1! Kan niet anders zeggen dan dat het werkte. Fijn om het zo vrijblijvend te mogen testen.


22/02/2017 − pvfservice.be 

Wij zijn zeer tevreden over de diensten van ipower, zowel hun service, klantvriendelijk en vooral zeer positief resultaat in verband met de rangorde van onze gevraagde Keyword gelinkt aan onze website.
Een echte aanrader voor iedere ondernemer die zich wil profileren op het internet en hun zaak willen promoten!!!


13/02/2017 − Met je webshop de Belgische grens over. 

Online Retailer Magazine interviewde Gregory Liénard tijdens de Webwinkel Vakdagen 2017 in Utrecht.

Na een korte voorstelling van de services SEO Page Optimizer en Keyboost is het centrale thema: hoe kun je met een webshop de grens over? Waarom doen .nl-domeinen het beter in google.be dan omgekeerd? En natuurlijk enkele tips om in beide landen goed te scoren.

 

 

Klik hier om online een gratis analyse van uw website/webshop aan te vragen.

 

 

--> Naar het nieuwsoverzicht

 


12/02/2017 − rijschoolnicoles.nl 

Ik heb pas begonnen, maar blijkt goed te zijn.


2/02/2017 − webmedia−ede.nl 

Ik heb gratis trail gedaan en een aantal pagina's gestegen! Nu offerte aangevraagd.. top dienst. Groet, Webmedia - Ede


1/02/2017 − Trekking biermand Webwinkel Vakdagen 2017 

Naar aanleiding van onze actie tijdens de Webwinkel Vakdagen in Utrecht: hier is het filmpje van de onschuldige kinderhand die de winnaar van de geschenkmand met Belgische bieren trekt. We nemen binnenkort persoonlijk contact op met de gelukkige.


31/01/2017 − degordijnenshop.nl 

Wij waren zeer benieuwd wat keyboost kon betekenen voor ons.
We zijn dan ook positief verrast.
We zijn gestegen op de gevraagde zoekwoorden velours .
Wij gaan zeker in discussie of ze ook voor nadere woorden resultaten kunnen behalen.


30/01/2017 − reptilefoods.be 

Ipower werkt maar is niet betaalbaar voor de kleine zelfstandige ...


27/01/2017 − hoopityourself.nl 

Met dank aan iPower staat mijn website nu een stuk hoger in de Google ranking. Geen idee hoe het precies werkt, maar het werkt! Simpel en snel. En dat in de gratis(!) proefperiode. Heel benieuwd wat iPower nog meer voor mij kan betekenen. De eerste kennismaking is in elk geval zeer positief.


27/01/2017 − hoopityourself.nl 

Met dank aan iPower staat mijn website nu een stuk hoger in de Google ranking. Geen idee hoe het precies werkt, maar het werkt! Simpel en snel. En dat in de gratis(!) proefperiode. Heel benieuwd wat iPower nog meer voor mij kan betekenen. De eerste kennismaking is in elk geval zeer positief.


19/01/2017 − inbalans−ermelo.nl 

Door de gratis trial van Keyboost ben ik gestegen naar de 7e plaats op google met het woord voetreflexmassage! Leuk hoor! Nu ben ik benieuwd of ik ook meer klanten krijg door deze boost!


13/01/2017 − aroo−houtbehandeling.be 

Altijd vrij sceptisch gestaan tegenover dergelijke "helpers".
Maar ik moet het toegeven, "iPower" werkt.
Na 1 week staat onze website aroo-houtbehandeling op de eerste pagina bij Google.


1/01/2017 − mijn−website−maken.be 

Onze website van JVL Websolutions is gestegen in Google van plaats 24 naar 11. Nog even en we staan op de eerste pagina van Google!


22/12/2016 − kleinbeddengoed.nl 

Wij hebben een webshop in kinderbeddengoed. Na een tip van onze webshop bouwer hebben we vrijblijvend een Keyboost laten doen op het woord kinderbeddengoed. Op google zijn we in een paar weken flink gestegen op dit zoekwoord.


17/12/2016 − keeperstalent.nl 

Binnen een paar weken steeg de webshop: keeperstalent .nl tientallen plekken op google!


12/12/2016 − joppestrappen.nl 
Ik heb veel klanten via mond- op mond- reclame (bouwsector) maar toch merk ik ook dat steeds meer oldskool bouwvakkers en aannemers internet in duiken om aan hun producten te komen, inclusief bijbehorende informatie over de producten. Ik stond niet zo hoog gerankt op het woord 'spiltrap' maar dankzij de Keyboost kwam ik al snel beter in de picture via Google. Ik zag met de dag verschil in het aantal bezoekers van mijn webwinkel en m'n ranking bleef maar stijgen. Echt top hoe dit werkt en nog fijner dat je het een maand mag proberen, resultaat mag zien en dan mag beslissen wat je er mee doet. Super!
Met vriendelijke groet,
Marianne van Draanen van Joppe's Trappen uit Kortenhoef.


11/12/2016 − riolering−herstellen.wixsite.com 
a+++++ super ik ben zeer tevreden


8/12/2016 − cadeaupakjein.nl 
Ik werd benaderd door IPower voor een gratis trial. In 1e instantie dacht ik wat is dit nu weer, wordt ik voor de gek gehouden. Maar goed ik probeerde toch de gratis trial. Echt wat daarna gebeurde, ik stond er van te kijken. Binnen no time ging de website in plek omhoog. Mensen konden me vinden en dat was te merken. Al met al ben ik dus zeer tevreden en ga eens kijken wat IPower in de toekomst voor mijn website kan betekenen.


8/12/2016 − aziamtrek.com 
Met Aziam Trek organiseer ik wandelreizen in Marokko. Mijn activiteiten voor Aziam Trek zijn puur vrijwillig, mijn eigen 'goede doel', nl. werkgelegenheid. Ik heb geen advertentiebudget en de vindbaarheid op internet is dus erg belangrijk. Door een boost van iPower staan we nu met onze website op de eerste plaats bij Google met de zoekwoorden 'wandelen Marokko'. Fantastisch!
Bedankt dat iPower dat jullie aan mijn project hebben willen meewerken.
Corrie de Hoog


6/12/2016 − rollatorshopping.nl 
Tot nu toe werkt het goed ben benieuwd hoe lang het staand houd.Met vrgr Christiaan Otten


25/11/2016 − shuuske.nl 
we willen toch allemaal op positie nummer 1 in google terecht komen! Toch? Ipower is ons daarbij prima van dienst geweest. Na de gratis Keywoord boost stegen we op het gevraagde keywoord van positie 3 naar de 2de positie. Knap werk van Ipower. We gaan nu bekijken op welke manier we het beste een samenwerking op touw kunnen zetten.


23/11/2016 − berkeley−international.be 
Service minded, professioneel, aanrader!


22/11/2016 − byyessey.nl 
Echt geweldige resultaten binnen 1 maand op de eerste pagina bij GOOGLE! Wij zijn super tevreden!!! 

PrintVoeg toe aan uw favorietenVerstuur deze pagina naar een vriend(in)
"Dit is schitterend !!!

Ik ben zeer opgetogen met de zeer snelle antwoorden en persoonlijke bijstand !! "

Koen De Smet

 

  
    
   
  
Privacy | Algemene voorwaarden | Gedragscodes | Sitemap
English | Nederlands | Français
©2003 @iPower N.V. Alle rechten voorbehouden
Alle prijzen vermeld in Euro (incl. 21% BTW)


Zoekmachine optimalisatie door Keyboost
Website ontwikkeling door Technologic
@iPower N.V.
Bisschoppenhoflaan 380
2100 Deurne, Belgium
Tel: +32(0)3-641.66.82
Fax: +32(0)3-641.66.89
E-mail: info@ipower.be
BTW/TVA: BE 862.692.858