Gedeelde hosting
 
Lite Hosting
 
Elite Hosting
 Dedicated
 
Budget
 
Professional
 
Business
 
Enterprise
 Resellers
 Support
 Tips & Trucs
 
AutoWebCheck
 
Hoe een goede website maken?
 
Linux vs. Windows
 
Maak uw website bestand tegen spam!
Home


 
Gedeelde hosting
 
Dedicated
 
Resellers
 
Support
 
Tips & Trucs
 Domeinen
 
Registreer een nieuw domein
 
Transfereer een bestaand domein
 
Prijzen
 
Beheer uw domeinen
 
Support
 
Tips & Trucs
 Support
 
FAQ
 
Handleiding
 
Systeemstatus
 Klanten
 
Bestellingen
 
Campagnes
 
Contactgegevens aanpassen
 
Domeinen
 
Facturen
 
Statistieken websites
 Over ons
 
@iPower betaallijn
 
Jobs
 
Nieuws
 
Contacteer ons
 
Portfolio
 
Nieuwsbrief
 
Route beschrijving
 
Sitemap
 Andere Diensten
 
Web design
 
Zoekmachine Optimalisatie
 
e-Mailings
Home
 
Hosting

Hosting is méér dan uw website op een server laten draaien. Het gebruiksgemak van uw site hangt immers af van de kwaliteit van uw hosting-provider. Daarom gaat u best met een betrouwbare partner in zee. Bij @iPower bent u duidelijk in goede handen:

betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid

Wat van belang is bij het kiezen van een goede web host is de grootte, de snelheid en de diversiteit van de dedicated Internetconnecties, alsook de hardware en de software die het hostingbedrijf gebruikt. Het allerbelangrijkste is betrouwbaarheid. Wat is de verhouding van de uptime/downtime?

De responsetijden, de kwaliteit van de back-ups en het aantal keer dat er een back-up wordt genomen van uw data, en natuurlijk veiligheid zijn belangrijke gegevens. Bovenal moet u zich de vraag stellen of er voldoende en adequate support wordt gegeven als u vragen hebt of als er problemen optreden.

Klantendiensten

Bij de technische dienst van @iPower kan u 24 uur op 24, 7 dagen op 7 terecht. Tijdens de kantooruren helpen onze Customer Service Engineers u graag met uw vragen. Buiten de uren zijn er bovendien steeds twee System Engineers van wacht. Zij beschikken over een portable computer en een GPRS-verbinding om uw problemen snel en kordaat op te lossen. Dit biedt heel wat meerwaarde in vergelijking met andere hosting-providers!

Reactietijd

Een goede hosting-provider reageert binnen de twee kantooruren op uw berichten of vragen. @iPower reageert al binnen 30 minuten! Als er voldoende info beschikbaar is, ontvangt u bovendien meteen een volledige oplossing voor uw probleem. Daarnaast biedt onze FAQ-lijst ongetwijfeld een antwoord op de meeste van uw vragen.

 

 

Verzekering van maximum uptime

Niemand wacht graag. @iPower zorgt ervoor dat uw website snel op het scherm verschijnt. Onze servers zijn met het internet verbonden met 2 (redundante) backbone-verbindingen. Die hebben elk een capaciteit van 155 Mbit/s. Zij staan garant voor een maximale uptime.

Bovendien garanderen we voldoende bandbreedte, zodat uw bezoekers snel uw site kunnen downloaden. We kunnen snelheden tot 310 Mbit/s. (ruim 2Gb per minuut) aan.

Uptime

Krachtige servers ter beschikking

De kwaliteit van een hosting-provider wordt ook bepaald door de hardware, zoals webservers en routers. @iPower maakt alleen gebruik van de meest betrouwbare merken. Voor de kenners: onze huidige server standaard zijn Dell PowerEdge 2560 met Dual Intel Xeon processors van 2,4 Ghz, 2 Gb geheugen en 15.000 rpm SCSI harddisks in RAID 5. Verder gebruiken we routers van Cisco, firewalls van Netscreen en LAN-switches van Nortel.

Betrouwbaarheid van de host

@iPower garandeert dat uw website optimaal bereikbaar is. Onze servers worden 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 van nabij gevolgd. Zo kunnen we razendsnel ingrijpen als er ondanks alles toch iets misloopt. Voorkomen is echter beter dan genezen. Daarom heeft @iPower een speciaal programma ontwikkeld: 'Autosupport', dat continu eventuele problemen opspoort. Elk euvel wordt zo binnen enkele minuten ontdekt én hersteld.

@iPower pakt deze problemen onmiddellijk aan en klanten worden op tijd verwittigd over eventuele problemen met onze servers. Uw site moet minstens 98 procent van de tijd bereikbaar zijn!

Hoe zit het met de back-up?

@iPower houdt uw website in alle omstandigheden bereikbaar, zelfs bij een stroompanne. Onze infrastructuur is voorzien van 2 gescheiden stroomverbindingen. Deze worden aangestuurd door batterijen met een capaciteit van 2 uur die op netstroom werken. Wanneer de netstroom uitvalt, neemt een generator het automatisch over. Deze heeft een tankcapaciteit van liefst 10.000 liter diesel en kan bovendien al draaiende bijgevuld worden. Zo blijft de @iPower-servers met uw website zelfs bij een langdurige stroompanne vlot draaien.

Hoe zit het met overstromingsgevaar?

De servers van @iPower zijn veilig voor overstromingen. Onze racks staan 1,5 meter boven de grond. Bovendien is het gebouw met onze servers ook op behoorlijke hoogte gelegen. Het gevaar voor overstroming en beschadiging van uw server is bij @iPower onbestaande. Dat lijkt niet meer dan logisch, maar toch is dit niet bij alle hosting-providers het geval.

 

Hoe veilig is uw hostingprovider?

@iPower geeft hackers geen kans. Wij garanderen 100 % veiligheid voor uw site. Onze Microsoft Certified System Engineer (MCSE) en Netscreen System Engineer staan daar borg voor. Deze medewerkers houden onze servers en firewalls steeds up-to-date met de laatste patches.


 

PrintVoeg toe aan uw favorietenVerstuur deze pagina naar een vriend(in)
"DUIZENDMAAL PROFICIAT aan de designer. Het oogt uitstekend!

Ik ben ook heel blij dat jullie het multi-cultureel aangepakt hebben."

Leo Evens

 

  
    
   
  
Privacy | Algemene voorwaarden | Gedragscodes | Sitemap
English | Nederlands | Français
©2003 @iPower N.V. Alle rechten voorbehouden
Alle prijzen vermeld in Euro (incl. 21% BTW)


Zoekmachine optimalisatie door Keyboost
Website ontwikkeling door Technologic
@iPower N.V.
Bisschoppenhoflaan 380
2100 Deurne, Belgium
Tel: +32(0)3-641.66.82
Fax: +32(0)3-641.66.89
E-mail: info@ipower.be
BTW/TVA: BE 862.692.858