Gedeelde hosting
 
Lite Hosting
 
Elite Hosting
 Dedicated
 
Budget
 
Professional
 
Business
 
Enterprise
 Resellers
 Support
 Tips & Trucs
 
AutoWebCheck
 
Hoe een goede website maken?
 
Linux vs. Windows
 
Maak uw website bestand tegen spam!
Home


 Hosting
 
Gedeelde hosting
 
Dedicated
 
Resellers
 
Support
 
Tips & Trucs
 Domeinen
 
Registreer een nieuw domein
 
Transfereer een bestaand domein
 
Prijzen
 
Beheer uw domeinen
 
Support
 
Tips & Trucs
 Support
 
FAQ
 
Handleiding
 
Systeemstatus
 Klanten
 
Bestellingen
 
Campagnes
 
Contactgegevens aanpassen
 
Domeinen
 
Facturen
 
Statistieken websites
 Over ons
 
@iPower betaallijn
 
Jobs
 
Nieuws
 
Contacteer ons
 
Portfolio
 
Nieuwsbrief
 
Route beschrijving
 
Sitemap
 Andere Diensten
 
Web design
 
Zoekmachine Optimalisatie
 
e-Mailings
Home
 
Gedragscodes en richtlijnen voor Internetgebruik

U mag (een onderdeel van) de @iPower N.V. Dienst of de @iPower N.V. website niet gebruiken voor onderstaande activiteiten. Indien u deze bepaling overtreedt, zal de Overeenkomst met onmiddellijke ingang worden beëindigd en zal u niet langer in staat zijn gebruik te maken van (een onderdeel van) de n @iPower N.V. Dienst, de @iPower N.V. website of het @iPower N.V. beheer. U bent alleen verantwoordelijk voor de inhoud die u aanlevert voor opname in uwn @iPower N.V. website. @iPower N.V. mag noch zal ontwerp, beoordeling of controle uitvoeren van inhoud die u aanbiedt in uwn @iPower N.V. website en neemt niet de verplichting op zich om dergelijke inhoud te controleren. Toch aanvaardt u dat we uw @iPower N.V. website controleren naar aanleiding van een klacht van een derde partij of om welke andere reden dan ook.

U begrijpt dat we ons het recht voorbehouden om te besluiten dat uw @iPower N.V. website inhoud bevat die niet beantwoordt aan onze normen, en dat we tot een dergelijk besluit kunnen komen zelfs indien dit is gebaseerd op onze mening of louter op vermoeden of overtuiging, zonder enige verplichting om te bewijzen dat onze mening of ons vermoeden gegrond is en zelfs indien onze mening of ons vermoeden ongegrond blijkt of indien we andere klanten @iPower N.V. websites leveren ondanks het feit dat hun pagina’s dezelfde of vergelijkbare eigenschappen bevatten als uw @iPower N.V. website. U begrijpt tevens dat, door u de instrumenten te bezorgen voor aanmaak van een @iPower N.V. website, @iPower N.V. op geen enkele wijze uw @iPower N.V. website goedkeurt of uw inhoud in overeenstemming acht met de bepalingen van deze overeenkomst.

Inbreuken

Indien @iPower N.V. zelf oordeelt dat uw gedrag een inbreuk vormt op de voorwaarden van deze gedragscodes en instructies, kan @iPower N.V. uw diensten opschorten, beperken, beëindigen of enige andere gepaste actie ondernemen inzake uw diensten, zonder verplichting om het betaalde abonnementsgeld terug te betalen. @iPower N.V. behoudt zich het recht voor om dergelijke acties te ondernemen zonder aan u gerichte, voorafgaande kennisgeving.

U begrijpt dat we ons het recht voorbehouden om te besluiten dat uw gedrag in strijd is met de in deze gedragscodes en instructies uiteengezette normen en we mogen tot een dergelijk besluit komen, zelfs indien het is gebaseerd op onze mening of op louter vermoeden of overtuiging, zonder enige verplichting om te bewijzen dat onze mening of ons vermoeden gegrond is en zelfs indien wordt bewezen dat onze mening of ons vermoeden ongegrond is. U aanvaardt dat, naar aanleiding van een klacht van een derde partij, we ons het recht voorbehouden om de diensten, voorwerp van onderhavige gedragscode en richtlijnen, op te schorten of te beëindigen zonder bericht en zonder verplichting tot terugbetaling van de betaalde abonnementsgelden.

Wijzigingen van deze gedragscodes en richtlijnen

U aanvaardt dat @iPower N.V. naar eigen oordeel deze gedragscodes en richtlijnen kan wijzigen. We zullen alle dergelijke herwerkte gedragscodes en richtlijnen aankondigen ten laatste dertig (30) kalenderdagen vóór de ingangsdatum. Gebruik van den @iPower N.V. diensten na de aankondigingsperiode houdt aanvaarding in van de wijziging.


 

PrintVoeg toe aan uw favorietenVerstuur deze pagina naar een vriend(in)
"Vele goede en bruikbare tips die ik aandachtig heb zitten doorlezen. Ik heb inmiddels uw site bij mijn favorieten gezet en zal vaker een bezoekje komen brengen! "
Dhr. Zuiderduin

 

  
    
   
  
Privacy | Algemene voorwaarden | Gedragscodes | Sitemap
English | Nederlands | Français
©2003 @iPower N.V. Alle rechten voorbehouden
Alle prijzen vermeld in Euro (incl. 21% BTW)


Zoekmachine optimalisatie door Keyboost
Website ontwikkeling door Technologic
@iPower N.V.
Bisschoppenhoflaan 380
2100 Deurne, Belgium
Tel: +32(0)3-641.66.82
Fax: +32(0)3-641.66.89
E-mail: info@ipower.be
BTW/TVA: BE 862.692.858