@iPower :: Nieuws : België


 @iPower betaallijn
 Jobs
 Contacteer ons
 Portfolio
 Nieuwsbrief
 Route beschrijving
 Sitemap
Home


 Domeinen
 
Registreer een nieuw domein
 
Transfereer een bestaand domein
 
Prijzen
 
Beheer uw domeinen
 
Support
 
Tips & Trucs
 Support
 
FAQ
 
Handleiding
 
Systeemstatus
 Klanten
 
Bestellingen
 
Campagnes
 
Contactgegevens aanpassen
 
Domeinen
 
Facturen
 
Statistieken websites
 Over ons
 
@iPower betaallijn
 
Jobs
 
 
Contacteer ons
 
Portfolio
 
Nieuwsbrief
 
Route beschrijving
 
Sitemap
 Andere Diensten
 
Web design
 
Zoekmachine Optimalisatie
 
e-Mailings
Home
 
Nieuws


25/08/2019 − labougainville.com 

In 2017 hebben we een gratis trial gehad en dit heeft ons een paar weken op de eerste pagina van Google gezet. Nu 2 jaar later staan we helaas weer op pagina 5 van google. De website is veel minder goed vindbaar merken we aan het aantal aanvragen die we de laatste tijd krijgen. Het zou dus erg welkom zijn om nog eens zo'n gratis boost te krijgen en een offerte.


20/05/2019 − strandstoelen.nl 

Met de gratis trial is mijn pagina gestegen naar de eerste plek in Google! Super blij mee en ik ga ze zeker nog eens benaderen.


6/05/2019 − zoetgastouderbureau.nl 

Fijn dat er een gratis boost word gegeven en dat je kunt kijken of het werkt voor je. Helaas staat mijn website www.zoetgastouderbureau.nl nog wel op pagina 3! Hopelijk kunnen we snel wat plaatsjes stijgen nog voor een betere vindbaarheid! 👍


1/05/2019 − gymjunkies.nl 

Met de gratis trial is mijn pagina gestegen naar de eerste plek in Google! Super blij mee en ik ga ze zeker nog eens benaderen.


9/04/2019 − eherkenningexpert.nl 

Heel erg tevreden over de services van IPower. Onze website bleef maanden op pagina 5 haken. Met de services van IPower stonden wij binnen 5 weken op de eerste pagina. Dit was alleen al met de gratis trial!


2/04/2019 − lift−express.nl 

De Methode van keyboost werk erg snel, desondanks dat er een hoop mensen sceptisch zijn op internet over hun zijn. Als u twijfelt moet u maar eens de gratis trial proberen en zelf ervaren hoe snel het gaat.


7/03/2019 − caravankomfort.de 

Key Boost van I-Power verricht uitstekend werk! ons opgegeven keyword is in een paar dagen opgeschoven van pagina 5 .......... naar pagina 1.
Jawel je leest het goed,de Keyboost formule die gehanteerd wordt is extern toepasbaar, dus dit bedrijf behoeft in de eerste instantie niet in de beheerdersomgeving van onze website te zijn. Ons advies is probeer Keyboost gewoon vrijblijvend net als wij! Wij gaan in ieder geval zeker verder met deze kenners wat dat zijn het. ze verstaan hun vak.


4/03/2019 − penningvoorjehond.nl 

Webshop is gestegen in Google! Doen wat je wat verwacht!


18/01/2019 − Webwinkel Vakdagen Utrecht − 23+24−01−2019 

@iPower heeft stand 250 op de Webwinkel Vakdagen in de jaarbeurs in Utrecht, op 23 en 24 januari 2019. Klik hier om een tijdslot te reserveren voor een kop koffie en een goed gesprek over zoekmachineoptimalisatie.


31/12/2018 − spiritandsports.com 

Binnen een maand van positie 44 naar 14 met een van mijn keywoorden; op korte termijn werkt het in ieder geval! Benieuwd wat het nog meer gaat brengen in 2019.


21/12/2018 − effektri.com 

Voor onze website hebben we een gratis keyword boost gedaan, het resultaat is geweldig. Niet alleen zijn we met ons belangrijkste keyword gestegen van de 8ste plek naar de 1ste plek in Google, ook is het terug te merken in de omzet via de website. Petje af voor hen, in het nieuwe jaar ga ik kijken voor een verdere samenwerking met hen! 

PrintVoeg toe aan uw favorietenVerstuur deze pagina naar een vriend(in)
"Ik ben bijzonder tevreden over jullie service. Snel en goed antwoord op al mijn vragen. Dankzij jullie verkoop ik via internet steeds meer hoeden aan dames en heren. Vooral de bruidshoeden doen het goed."
Caroline de Roy van Zuydewijn

 

  
    
   
  
Privacy | Algemene voorwaarden | Gedragscodes | Sitemap
English | Nederlands | Français
©2003 @iPower N.V. Alle rechten voorbehouden
Alle prijzen vermeld in Euro (incl. 21% BTW)


Zoekmachine optimalisatie door Keyboost
Website ontwikkeling door Technologic
@iPower N.V.
Bisschoppenhoflaan 380
2100 Deurne, Belgium
Tel: +32(0)3-641.66.82
Fax: +32(0)3-641.66.89
E-mail: info@ipower.be
BTW/TVA: BE 862.692.858